Vyhledávání


Kontakt

Jarmila Majdová

E-mail: jarmilka.m@post.cz

Naše jarní aktivity a proč je Cash bázlivý...

29.03.2010 12:58

Protože se v současné době rozjela jedna z diskuzí o border koliích, která se zabývá bázlivými pejsky ze Cinderella´s Ranche, zapojili jsme se do ní. Naše negativní zkušenosti je třeba zveřejnit kvůli lidem, kteří by mohli potom bojovat se strašidly stejně jako my.

O tomto tématu se dočtete na stránkách www.bazlive-borderky.webnode.cz. Je zde uvedeno a řečeno vše, co by Vás mohlo zajímat.

Nám se s jarním vzdouškem připletla pod nohy zase nemoc, už je nám lépe a doufáme, že nám hodný pan veterinář konečně pomůže a vyzrajeme nad vším. Protože máme naplánováno mnoho aktivit, na které se neskutečně těšíme.

O velikonočním víkendu se chystáme na úžasný coursing, na němž zkusíme splnit licenční běh, abychom mohli více a více běhat. Cashe to totiž neuvěřitelně moc baví. A mě samozřejmě taky. Už máme doma nádherný košík, který jsme s pomocí Českého psa objednali na míru. Výrobci, panu Sukeníkovi, patří obrovský dík i obdiv, jako i ostatním, kteří radou vypomohli:).

Čeká nás taktéž disc dog víkend, nová porada s odbornicí přes bázlivost, pasení oveček a mnoho dalšího. Navíc se už nemůžeme dočkat ani haf tábora:). Přejeme všem jen pohodu a užívání si počasí. Jednou nohou venku a s frisbee v puse zdraví Cashovi Coolovi..:-)