Vyhledávání


Kontakt

Jarmila Majdová

E-mail: jarmilka.m@post.cz

Sobotní frisbee a pondělní trápení

21.04.2010 11:48

V sobotu jsme se s Cashíkem vydali na prima výlet do Olomouce. Konal se tam tréning v dogfrisbee, i když to bylo spíš drilování páníčků, jak házet:). Celý den jsme se učili, jak vyzrát na tu kulatou věc, také jsme byli poučeni o správném způsobu házení. Tentokráte se však neunavili psi, ale odpadaly paničky:). Naše čtverka byla značně unavena, avšak sportovně (vleže) vždy čekala na další házecí rozkazy.

Den jsme si maximálně užili. Přestáli jsme nemoc našeho auta a s půjčeným Nissounem jsme byli bezpečně dopraveni tam i zpět. Obličeje spáleny, nové vědomosti načerpány a všichni nažhaveni k další práci.

Jen nám s pondělním ránem opět přišlo trápení. Protože je venku mnoho lidí, je pro Cashe velmi obtížné proplétat se poslední dobou ulicemi. Je tak citlivý, že nejspíše silné průjmy, které se nám stále vrací, souvisí i s psychikou. Posílali jsme opět vzorky na vyšetření, uvidíme, jak dopadneme. Snad vše bude v pořádku.
Koupili jsme si tento týden i skvělou knihu Konejšivé signály, jejíž techniku začínáme taky aplikovat. Snad už s těmi bubáky brzy zatočíme.

Posíláme pac a ťap. Cashíkovi