Vyhledávání


Kontakt

Jarmila Majdová

E-mail: jarmilka.m@post.cz

Léto a Cashi

30.07.2009 10:32

Letní radovánky si užíváme každým dnem.  Z našeho Cashíka se po počátečních seznamovacích obtížích stal nejlepší spolucestovatel do auta. Nechává si čechrat ouška vánkem a sleduje, zdali protijedoucí auta dodržují pravidla. Opírá si hlavu o naše ramena a do auta chodí raději, než na procházky.

Chvílemi se již zdá, že se jeho povaha lepší a že se rychleji seznamuje s lidmi, avšak s cizími je to stále ještě stresující. My však budeme pokračovat v boji, nedáme ho, našeho miláčka.

Stále samozřejmě pokračujeme ve výcviku, přílucký cvičák je jedno z našich nejoblíbenějších míst. Těšíme se tam vždycky oba dva, před vrátky Cashík tahá a vletí dovnitř vždy s ocasem nahoru:)(ano, když to udělal poprvé, skoro mne rozplakal štěstím). Už jsme spolu vlezli i do tunelu, dělá mi opravdovou radost, je to šikula. Je to tím, že pro ostatní malý úspěch je pro nás velký skok.

A Cashi nám rozhodně chce tyto radosti dopřávat, je nejúžasnější pejsek, dokonce nám začal i plavat. Už se těšíme na další dobrodružné výlety.

Nejspíše navštívíme i nějakou tu výstavu, abychom si opět více zvykali na lidi. Možná padne los na Ostravu, protože tam bydlí moje sestřička.

Haf a mňau Majklušáci