Vyhledávání


Kontakt

Jarmila Majdová

E-mail: jarmilka.m@post.cz

Dlouhý podzim

18.10.2011 14:10

Od poslední aktualizace nám již uplynulo mnoho dní, avšak neznamená to, že jsme se s Cashíkem začali nudit. Spíš je tomu právě naopak.

Cashínek si přes léto a podzim užíval pasení oveček, je to rarach, musím ho krotit, aby si je nedal ke svačině. Ve Vsetíně jsme považování za zabijáky, kteří by si měli vozit vlastní dezinfekci:). Avšak naštěstí nás tam stále chtějí, za což jsme moc rádi, děkujeme Peťo a Mončo :-). Dostali jsme se do tréningové skupiny 4 (čím výšší číslo, tím líp:). Snažíme se pomalu vylézat z košáru a občas běháme po louce. Cash má instinkt a nadání takové, že mne neustále překvapuje tím, jak mu to samostatně myslí.

V současné době máme ještě jednu novinku, budeme se pomalu přesouvat do Brna. Vůdkyně smečky našla práci, malý byt, který bude jen kousíček od psí kamarádky Ritchie, velká změna se začíná realizovat. Pro Cashíka dobrou zprávou je, že do Čebína to bude kousíček, nastane pravidelná socializace každý den, protože přece jen Brno má o trochu víc lidí, než Otrokovice.. Avšak protože budeme bydlet spolu, nic nás nerozhodí. Jen nám bude smutno po kocourkovi Marsíkovi.

Avšak život je nikdy nekončící cesta. Těšíme se na to, jaká bude pro naše tlapky přichystána.
P.S. Tenhle víkend jedeme do Čebína, hip hip hurá:)