Vyhledávání


Kontakt

Jarmila Majdová

E-mail: jarmilka.m@post.cz

Čebín rulez a kambaaaaaaaaj

18.07.2011 15:33

  
Fofo Kvěťa

   Začátek července nás přivítal vysokými teplotami, nemocí (mou i Cashíkovou) a mnoha adrenalinovými zážitky. Přes naše handicapy jsme se vydali na úžasný týdenní dovolenkový pobyt do výcvikového střediska Čebín. Martina, ze které sálala dobrá nálada, nás krásně vedla, zopakovali jsme si vše, co "neumíme" a začali pronikat stále víc a víc do tajů agilitního sportu. V našem pidistaně s dva metry vysokou předsíní jsme si zažili milé chvilky při návštěvách ostatních stanařů, se kterými jsme si zapálili dýmku míru, aby pak na oplátku přežili noční výlet a dobývání do stanů od Cashíka. Naši haciendu jsme drželi ze všech sil, aby nám při bouřce neodletěla a potili se při parných ránech.

   Cashínkovi i mně se pomalu agilitní rytmus dostává do těla, už se tam nepotácíme jak hluší a slepí a naše snažení nabývá obrysů. Musíme zapracovat na zónových překážkách a slalomu, ale už začínáme zjišťovat jak, a to nás těší:). Užili jsme si i výletování, kdy jsme získali inspirativní rady na další práci s poslušností.

   Nejen Cash, ale i já jsem si užila týden volna. Podnikli jsme s ostatními výlet do nočního Brna, které mne nadchlo svou atmosférou. V Čebíně zaplály táborové ohně. Jeden plamen zaplál i na kopci a my jsme mohli zažít na vlastní kůži hašení požáru u lesa. Avšak co je hlavní, sešla se úžasná parta lidí, celý týden běžel v poklidném a přátelském duchu, plavali jsme, běhali, povídali a užívali si opravdové dovolené. Díky Vám všem a Martině, bez níž by to pochopitelně nebylo ono:). Takže ...příští rok zase v Čebíně!!!



Fofo Kvěťa

   A co nás čeká v nadcházejících dnech? Chystáme se na intenzivnější pasení, agilitní dovádění a letní stanování. Po táboře jsme brzy navštívili Vsetín, kde se nám věnovala milá Monča, měla s námi velikou trpělivost a my se díky ní zase posunuli dál. Pasení ve Vsetíně se nám hrozně moc zalíbilo, na čemž mají samozřejmě veliký podíl pasící nadšenci Petr a Monča, těšíme se na další setkání a děkujeme:-). So kam baaaajjj;-).