Vyhledávání


Kontakt

Jarmila Majdová

E-mail: jarmilka.m@post.cz

Sobotní závod a nedělní pasení

27.06.2010 17:17

    

Červencový víkend jsme měli velmi nabitý, na tachometru naší Krabičky jsme natočili skoro 500 kilometrů a užili si krásné psí akce.

V sobotu nás kolečka zavezla na pohořelický trávník, kde se odehrál závod Lovec roku. Cashíkovi bylo jasné, že se chystá nějaká skvělá zábava a my jsme měli radost z toho, jak krásně běhal a rychle se seznamoval s neznámými kamarádkami (těm patří obrovský dík za pomoc se socializací:-). Závod probíhal rychle a bez zádrhelů. Cashík si dal dva krásné závodní běhy, jeden trénigový (/samorřejmě byl vždy ten správný kill) a proběhal se s pejsky (zamiloval se do peruánské naháčky - no, upřímně ta její kůže byla opravdu příjemná, to jsem nečekala:-).

Náš výsledek - páté místo, předběhla nás jen jedna borderka, která běžela opravdu úžasně. Vítězem byl samozřejmě rychlý vipetík. Na toho opravdu naše nožky nestačí. Už se těšíme, až budeme závodit mezi "stejnoplemeníky";-).

 

      
                                                                                                    foto Aja


Dnes nás sluníčko provázelo do Budišova nad Budišovkou. Probíhal tréning pasení, Cashík velmi překvapil, pracoval úžasně, dokonce mu šly i outrany. Je do pasení velký blázen. Zvládli jsme tři krásná kola. Jen při odjezdu domů jaxi nepochopil, že už pasení skončilo a dal si duel s borderkou, která už pase na vyšší úrovni - tudíž bez košáru, uf, nezbeda:-). Už se moc těšíme na další pokračování, v srpenci se chystáme na ZVOPky, doufám, že Cashík bude pracovat stejně tak krásně, jako toto nedělní dopoledne.

So...come by...
P.S. Slibuju, slibuju, slibuju, že si příště na pasení nevezmu sandály:-)))