Vyhledávání


Kontakt

Jarmila Majdová

E-mail: jarmilka.m@post.cz

Psí tábor a výletování

22.07.2010 13:02

Na počátku července jsme strávili týden na táboře v Čebíně u Martiny Klimešové. Dozvěděli jsme se tolik věcí, že nám oběma hlavičky úplně šotovaly. Běhali jsme, seznamovali se s agility, snažili se nebát a poslouchat, myslet... Prostě jsme procházeli každodenními tréningy, ze kterých jsme si odnesli opravdu mnoho.
Sympatie jsme získali vůči Susan Salo a Susan Garrett. Snažíme se ve všem postupovat pozitivně, poslouchat na první povel, přemýšlet o tom, jak výcvik vést (já) a jak přemýšlet (Cash). Přivezli jsme si prostě mnoho práce, o čemž může vypovědět i můj téměř popsaný sešit.

Poznali jsme také mnoho sympatických lidí, pejskařů, kteří se svým miláčkům věnují s největší láskou. Když Cashík odpočíval, panička podnikla také skvělý výlet do Brna. Už se těšíme, jak se se všemi sejdeme znova na víkendovce:).

Po návratu z pejskování jsme se vydali na jeden den pod stan na Smraďavku, na víkend na chalupu v Nětčicích a prošli s Cashíkem beskydské kopečky.  Už se nemůžeme dočkat dalšího pasení a nějakého toho coursingu, snad doběháme licenci na Brněnském zajíci.Přejeme všem příjemné a krásné prázdniny.