Vyhledávání


Kontakt

Jarmila Majdová

E-mail: jarmilka.m@post.cz

Obedience seminář 1.:-)

04.04.2010 10:00

První dubnovou sobotu, krásnou a slunečnou, se mi podařilo zorganizovat seminář obedience. Díky milé Zuzce a její Nelince se včera žlutavský kopec proměnil ve cvičiště. S trpělivostí a ochotou se nás pokusila vtáhnout do tohoto sportu a myslím, že se jí to podařilo velmi úspěšně.

Trénovali jsme celé odpoledne, snažili jsme se dávat pozor v hluku i ve společnosti spousty lidí a Cash se zase trochu více otrkal. Pracoval tak výborně, že mě skutečně potěšil. S pozitivní motivací v ruce (v podobě vařených kuřecích srdíček) jsme se inspirovali opět k další činnosti. A myslím si, že nejenom náš Cashík dělal radost. Všichni pejskové se snažili, bylo to zábavné cvičení prokládané psím škádlením a hrami. Mnoho jsme se naučili. Proto děkujeme s Cashem všem, kdo se zúčastnili, a samozřejmě Zuzce, bez níž by to nešlo tak hladce, byla opravdu trpělivá a hrozně hodná.

Nemůžu také opomenout pozdější grilování a ohýnek, který obstaral můj milý Joža, zásoboval nás opravdu propečeným jídlem a dobrotami. Sice se často jídlo najednou ztratilo. Belluška si odnesla do křoví deset buřtů, byly zachráněny, ale po cestě si z nich zase ukousla Nelinka (která ovšem snědla i špekáček přímo z klacku:-). Kuřecí pamlsky skončily také po nalezení ve všemožných bříškách. Tak hlavně doufám, že všem moc chutnaly:).

Sobota a její lidé s pejsky se dají označit pouze jako dokonalí a skvělí. Bylo to s Vámi senzační a já se moc těším na další pokračování.
(P.S. Myslím, že jsme včerejškem právě začali s obedience:))