Vyhledávání


Kontakt

Jarmila Majdová

E-mail: jarmilka.m@post.cz

Květen, déšť a mokré ťapky

24.05.2010 15:31

Haf, mňau a ahoj!

Počasí nám v současné době trochu komplikuje všechny naše aktivity. Zejména běhání coursingu, kde nám stále chybí jeden licenční párový běh. Avšak ani doma nezahálíme. Pilujeme tréning triků, samozřejmě jen pozitivně, pomocí pamlsků a povelů. Rozhodně nezahálíme.

Jediný slunečný den za poslední čas, neděli,  jsem bohužel musela strávila v práci se svými studenty. Avšak pondělní dopoledne se také vydařilo, proto jsme dneska vyrazili s Cashíkem poprvé na kolování. I přes to, že se těch "kolatých strašidel" normálně bojí, s námi to po chvíli vzal jako hru a snažil se s námi soutěžit, kdo bude dřív vepředu. Jezdili jsme samozřejmě po polňačkách, kde Cash mohl volně běhat a socializovat se s koly. Často to byla hodně špinavá legrace, protože "cyklostezka" do Zlína byla samá kaluž a bláto, my jezdci jsme plachtili, Cash nám občas do kaluže pomohl, takže krásné boty a kalhoty se staly neodvratným razítkem dneška:-).

O víkendu se chystáme do Budišova na pasení. Doufám, že se vody umoudří, zůstanou již ve svých korytech a déšť už ustoupí. Uvidíme. 

P.S. Cash se stal obrovským hokejovým fanouškem, každý gól vyštěkával a radoval se spolu s námi nad vítězstvím zlata. Je prostě moje psí polovina:-).