Vyhledávání


Kontakt

Jarmila Majdová

E-mail: jarmilka.m@post.cz

Jaro volá

04.03.2011 21:55

   Venku už pomalu roztály kopce sněhu, v nížinách spadla poslední sněhová vločka a my se pomalu začínáme připravovat na další sportovní sezónu. A copak nás v krásném jedničkovém roce čeká?

   Doufáme, že se konečně naučíme pást ovečky bez divočení. Zaběháme si s nimi na rozkvetlé louce a nebudeme u toho mrznout. Budeme frisbeečkovat, občas se také rozběhneme za střapečkem na coursingu. A na co se rozhodně těšíme? Na agility do Čebína, které se budeme snažit pořádně potrénovat a zaběhat si, protože nám to dělá velkou radost. A milí pejskoví nadšenci, zejména se těšíme na Vás, červencoví čebínští táborníci... Na připravený program jsem moc a moc zvědavá, pořádně si ho užijeme.

   V mrazivých lednových a únorových dnech jsme se vydávali na procházky, brouzdali jsme se ve sněhu (někdy doslova bloudili v buchlovských kopcích v závějích:-))), doma hráli mnoho her a taky trénovali psí triky. Podívali jsme se do Holešova, kde nás vzali do party prima lidé a hafani, zaskákali jsme si a potunelovali;-). Bylo nám s nimi moc a moc příjemně, děkujeme Zuzko a borderáčci.
   Příští týden snad vyrazíme na první coursingový tréning a potom na agilitní víkendovku. Už aby se počasí vyjasnilo a my vyrazili na dlouhé výlety, které máme moc rádi. Budeme vylepšovat kondičku běháním (myslím, že nám to po dlouhé zimě prospějě všem).

Přejeme všem jen úšpěšný haf rok 2011. A brzy naviděnou na psích akcích.

Cashík a Jarush