Vyhledávání


Kontakt

Jarmila Majdová

E-mail: jarmilka.m@post.cz

Agility a podzimní výletování

18.11.2009 14:41

Tři ženy ve člunu, o psech nemluvě... Přesně tak vypadala naše cesta do Holešova a kouzelné jezdecké haly, která nám poskytla v chladném večeru agility azyl. Cashi byl skvělý, hlavně v nebojsa ohledu, i když byl v cizím prostředí, agility ho natolik zaujalo, že změna místa mu byla jedno. Nějaký blafanec na bubáky samozřejmě byl, ale jinak se držel skvěle. O pauzách odpočíval u Rádiných holek v kleci, takže byl velký lev salónu:-) a holky ho dokonce ani nechtěly vyhodit. Hold zná ty pravé gentlemanské způsoby.

Trénovali jsme dokonce i nějaké sestavy, krásně jsme poletovali po sálu a motali se dokola, ale oba nás to bavilo. Já chytala dech a Cash soustředěnost, až je dohoníme, jistě nám to bude skvěle klapat (i když to už klape teď:-). Doma intenzivně trénujeme náskok do náruče a jsme už v poloze na židli.

Dnešní dopoledne bylo navíc v režii procházky po okolí Otrokovic, cvičili jsme chození po "správné" straně. Cashi je moc chytrý, takže hned pochopil (s malou dopomocí kuřecího masa) o co mi vlastně jde. A protože bylo krásně a Cash zatoužil po tom, stát mi modelem, můžete mít z podzimního dopoledne něco i vy:-).